maanantai 28. syyskuuta 2015

Väsymys

Täällä ollaan! En jaksa joka kerta erikseen pahoitella hiljaisuutta, joten en sitä nyt tee. Koulu on lähtenyt lievästi ilmaistuna reippaasti käyntiin ja valehtelematta kaikki illat kuluu koulutehtävien parissa selvittäessä liiketoiminnan ja markkinoinnin perusteita. Ajankäyttöongelmaa ei ole siinä mielessä ettenkö sitä osaisi käyttää, vaan päinvastoin, siinä ettei se tunnu riittävän kaikkeen, mihin haluaisin.

Haluaisin urheilla enemmän ja käydä aktiivisemmin salilla, koska se tekee terveyden lisäksi hyvää myös mielelle. Stressitason noustessa huomaan olevani aina vain väsyneempi ja ärtyneempi. Nyt noin kahden viikon salitauon jälkeen pakersin tänään koulutöitä kasaan niin paljon, että huomenna kalenterista löytyy aikaa itsellenikin!  Onneksi. Viimeinkin.
,
En jaarittele tältä erää enempää, koska huomaan olevani liian väsynyt kirjoittaakseni mitään järkevää. Ajatukset harhailevat vähän jokapaikassa kokoajan. Halusin vain ilmottaa olevani hengissä ja kirjoittavani vaikkapa huomenissa jo jotain oikeasti ajattelemisen arvoista. Nyt ei pysy enää silmät auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti